Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی پیشین تیم ملی تکواندو گفت: تکواندو دنیا پیشرفت نکرده است و اعتقاد دارم ما به دلیل اینکه خودمان را قبول داریم عقب ماندیمبه گزارش بلاغ، در خصوص برگزاری مسابقات آزاد کشوری و انتخابی تیم ملی تکواندو اظهار داشت: هیچ وقت مخالف برگزاری مسابقات آزاد کشوری، قهرمانی کشور و برترین‌های لیگ نبودم، اما تا بخواهیم جوانان تازه وارد خود را تا رنکینگ 22 جهانی بیاوریم و مجوز حضور آنها را در مسابقات گرندپری کسب کنیم، زمانی را نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط عملا اگر بازیکنانی در این رنکینگ داریم باید آنها را حفظ کنیم.

وی عنوان کرد: اصلا نمی‌گویم مسابقات انتخابی نباید باشد و اتفاقا انتخابی برای حضور در مسابقات جهانی، آسیایی و بازی‌های آسیایی باید باشد، اما نباید از بازیکنانی که در میان 32 نفر رنکینگ حضور دارند، غافل بشویم. در زمان هدایت تیم ملی دو گروه بازیکن داشتیم. بازیکنانی که فقط مجوز حضور در گرندپری را داشتند و عملا برای حضور در مسابقات جهانی، آسیایی و بازی‌های آسیایی با جوانان مستعد گروه دیگر انتخابی می زدند تا بهترین‌ها اعزام شوند.

سرمربی تیم ملی تکواندو در خصوص برگزاری مرحله نخست انتخابی تیم ملی تکواندو در رقابت‌های آزاد کشوری گفت: سیاست کادرفنی برای مسابقات آزاد کشوری را نمی‌دانم و اطلاعی  از اینکه در چه راستایی جلو می‌روند را ندارم. کادرفنی  تیم ملی اعتقاد داشت که بازیکنانی که رنکینگ دارند نیز باید در مسابقات آزاد کشوری حضور داشته باشند و بازیکنان نیز باید این کار را انجام می دادند، اما اگر بازیکنان فغلی که رنکینگ دارند را از دست بدهیم نیز دیگر نمی‌دانم باید چیکار کنیم.

مقانلو در خصوص شکست فرزان عاشورزاده و مصدومیت مهدی خدابخشی در مسابقات آزاد کشوری و صحبت‌هایی که در خصوص به پایان رسیدن این بازیکنان، نیاز به انگیزه و رو شدن دست آنها مطرح شده است، گفت: حرف در این خصوص زیاد است و اصلا این حرف‌ها را قبول ندارم. در حال حاضر با رصد مسابقات گرندپری و مسابقات بزرگ دیگر می‌توانیم ببینیم همان بازیکنانی که در دوران فرزان، مهدی و دیگران قهرمان بودند، همچنان نیز قهرمان هستند.

وی تاکید کرد: تکواندو دنیا پیشرفت نکرده است و فکر می‌کنم ما عقب ماندیم. تکواندو همان تکواندو است و ما نیز همان بازیکنان را داریم، اما خودمان را قبول نداریم. ما فقط دیگران را نگاه می‌کنیم و خودمان را نمی‌بینیم و فقط می‌گویم فلان کشور پیشرفت کرده است، اما نمی‌گویم آیا ایران نباید پیشرفت کند؟ مگر در گذشته کشورهای دیگر پیشرفت نداشتند؟ در عرض شش ماه تمام بازیکنان ما رنکینگ یک دنیا شدند و در جمع بهترین‌ها حاضر شدند.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو  اظهار داشت: اگر در المپیک ریو نیز اتفاقاتی افتاد همه از آن آگاه هستیم. این عدم موفقیت به خاطر غرور، عدم انسجام یا هر دلیل دیگری بود، اما بعد از المپیک یکسری بازیکن جوان و مستعد داشتیم که علاوه بر حفظ آنها باید تعداد جوان دیگر نیز به این نفرات اضافه می‌کردیم. آیا بعد از المپیک توانستیم بازیکنی به غیر از میرهاشم حسینی را به جمع 32 نفر برتر رنکینگ اضافه کنیم؟ حداقل حالا تا زمانی که بازیکنان ما به جمع نفرات برتر رنکینگ اضافه شوند، بازیکنان رنکینگ‌دار فعلی را حفظ کنیم تا آنها بتوانند جلوی پیشرفت خیلی از نفرات رنکینگ‌دار را بگیرند تا جوانان ما به این نفرات برسند.

مقانلو  افزود: اصلا مخالف رقابت‌های انتخابی نیستم و برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، بازی‌های آسیایی و جهانی در زمان ما، تمام نفرات گرندپری موظف به حضور در رقابت انتخابی و مبارزه با جوانان بودند. اینکه بازیکن حاضر در گرندپری در مسابقات آزاد کشوری حاضر شود و به هر دلیلی آسیب ببیند، ببازد و حذف شود و در ادامه او را به اردو دعوت کنید اصلا توجیه ندارد.

وی  در پاسخ به این سوال که اعتقاد ندارد باید بازیکنانی مانند فرزان عاشورزاده در مسابقات آزاد کشوری شرکت می‌کرد، گفت: بازیکن ما در رنک 7 دنیا قرار داشت و زمانی برای خودش آقایی می‌کرد.در حال حاضر نیز به رتبه 11 رنکینگ سقوط کرده است، اما بازیکنی را نداریم که جایگزین او کنیم. بهتر بود در این شرایط او را حفظ می‌کردیم تا حداقل جلوی بهترین‌های دنیا را بگیرد.  البته باید این بازیکنان برای حضور در مسابقات جهانی در انتخابی شرکت می‌کردند، اما معتقدم نباید در مسابقات آزاد کشوری بازی می‌کردند. در زمان ما، قهرمان آزاد کشوری، قهرمان کشور، بهترین‌های لیگ و بهترین‌های تورنمنت انتخاب می‌شدند و برای حضور در مسابقات جهانی، بازی‌های آسیایی و قهرمانی آسیا با بازیکنان گرندپری ما مبارزه می‌کردند.

بهترین مربی جهان در سال 2015 در خصوص اینکه چه کارهایی باید برای احیای قهرمانان سابق تیم ملی انجام داد، گفت: بهترین‌ها در ایران حضور دارند و همیشه گفتم در ایران پتانسیل است، اما نحوه نگرش و استفاده از این پتانسیل مهم است. هر مربی یک سیاستی دارد و این خیلی مهم است. مقانلو اگر قرار بود در زمان حضور در تیم ملی 10 گل بزند، موفق به زدن 9 گل شد، اما همه یک گل زده نشده که شاید خودش نیز در آن مقصر نبود را می‌بینند. هیچ کسی نمی‌گوید 9 گل زده است  و ببینیم چکاری انجام داده است و حداقل تا حدودی از مثبت‌های آنها استفاده و منفی‌ها را انجام ندهیم. 

مقانلو افزود: بارها گفته شده است که می خواهیم حکایت مسابقات المپیک ریو تکرار نشود. ریو تمام شد و رفت، الان نیز تنها اتفاقی که افتاده از دست رفتن داشته‌هایمان است. تکواندو ایران چند سال آقا و یک دنیا بود. در حال حاضر نیز تنها دعا می‌کنم تا هر روز بهتر از دیروز باشیم، چرا که ما نیز از این کشور بیرون می‌رویم و افتخار تکواندو ایران افتخار ما است.

وی در خصوص اینکه صحبتی با فریبرز عسکری در خصوص مسائل تیم ملی در مسابقات آزاد کشوری داشته و در صورت نیاز تمایلی برای مشاوره فکری به عسکری دارد، به تسنیم گفت: اصلا صحبتی در این خصوص نداشتیم و عسکری سرمربی و تصمیم گیرنده تیم ملی است و او سیاست‌های تیم ملی را با مجموعه کادرفنی طراحی می‌کند. بیژن مقانلو نیز چیزی بلد نیست که بخواهد به کسی بگوید و همه بعد از المپیک بارها این را عنوان کردند. من نیز می‌ترسم تا چیزی بگویم تا روند پیشرفت دچار مشکل شود(باخنده).

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۸۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، چهل و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی روز‌های ۶ و ۷ اردیبهشت‌ماه با حضور کشتی‌گیرانی از کشورمان و تیم‌های ارمنستان، سوریه و عراق در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد. حسین بیژنی کشتی‌گیر وزن ۵۵ کیلوگرم هم‌استانی در این رقابت‌ها توانست با غلبه بر کشتی‌گیرانی از کرمان، تهران و خوزستان به فینال مسابقات برسد. وی در فینال علی‌رغم شایستگی فراوان در برابر کشتی‌گیر قدر خوزستان شکست خورد و در جایگاه دوم این مسابقات قرار گرفت. حسین بیژنی در سال ۱۴۰۲ برای اولین‌بار کشتی استان را در مسابقات قهرمانی بزرگسالان فرنگی کشور صاحب یک مدال برنز کرد و همچنین در این مسابقات برای اولین بار ورزش کشتی استان را صاحب یک مدال کرد و افتخار دیگری را برای ورزش استان رقم زد. حسین بیژنی قهرمانی ارتش‌های ایران، نایب قهرمان امید‌های کشور، قهرمان بسیج کشور و نفر سوم بزرگسالان فرنگی کشور را در کارنامه ورزشی خود دارد. وی در باشگاه دانشگاه آزاد دهدشت زیر نظر مربیان پرتلاش خود سجاد جوشن، آرش هادی پور و افتخاری تمرین می کند.

دیگر خبرها

  • گردهمایی بی‌سابقه و زندگی‌بخش در باشگاه گل‌گهر
  • گردهمایی بی‌سابقه و زندگی‌بخش در باشگاه گل‌گهر (عکس)
  • تهران صاحب بلندترین سکو بانجی‌ جامپینگ دنیا
  • شرایط ایران با عملیات «وعده صادق» در جهان تغییر یافت
  • شرایط ملی پوش شدن ۳ فرنگی کار استان فارسی
  • حمله روزنامه جوان به تعطیلی شنبه : کم کم می خواهند شنبه را به روز اصلی تعطیل تبدیل کنند/ اینکه گفته می شود باید با دنیا هماهنگ شویم یک پیام پنهان دارد
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی
  • انریکه: فردا با شرایط ایده‌آل قهرمان می‌شویم
  • لیگ ملت‌ها: اعلام لیست پدیده جدید والیبال دنیا